REKRY

KEITTIÖ: KOKKI

Haluatko kehittyä ammatillisesti? Oletko unelmoinut ruuan valmistuksesta avotulella?

Edvin on löytänyt asiakkaansa poikkeuksellisella konseptillaan; Suomen suurimmassa puupoltteisessa kiviuunissa valmistuvat artesaanipizzat saavat rinnalleen laadukkaat alku- sekä jälkiruokalistat, joiden suunnittelussa näkyvät keittiömestarimme fine dining-tausta. Täynnä olevat illallisen varauskalenterit kertovat ravintolan suosiosta. Avokeittiössä kokit pääsevät nauttimaan illallisten tunnelmasta sekä näyttämään osaamistaan avotulen taltuttamisessa.

Työsuhde: vakituinen ja osa- tai kokoaikainen.
Työaika: ti-la välille 12-23, tunnit sovittavissa 90-112,5h / 3vko.
Työnaloitus: Työt alkavat perehdytyksellä heti oikean henkilön löydyttyä.
Palkkaus: sopimuksen ja kokemuksen mukaan 15-20€/h.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kanssa sähköpostitse: hei@edvinpizza.fi
Lisätietoja:
Markus 040-128 2793


SALI:

TARJOILIJA
Työsuhde: vakituinen ja osa- tai kokoaikainen.
Työaika: ke-la välille 13-23, tunnit sovittavissa 90-112,5h / 3vko.
Työnaloitus: Työt alkavat perehdytyksellä heti oikean henkilön löydyttyä.
Palkkaus: sopimuksen ja kokemuksen mukaan 13-17€/h.

* * *

TARJOILIJA KESÄKAUDELLE
Etsimme tarjoilijaa ilta- ja viikonloppuvuoroihin.
Työsuhde: määräaikainen 48-96h/3vko
Palkkaus tehdään oikean henkilön löydyttyä ja työt alkavat terassin avauduttua.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kanssa sähköpostitse: hei@edvinpizza.fi
Lisätietoja:
Satu 041-4380 333


MITTAVAN REMONTIN JÄLKEEN KAUKLAHDEN KORKKITEHTAALLE AVAUTUI UUSI, UPEA EDVIN PIZZA NAPOLETANA.

Edvin Pizza Napoletana avattiin vuoden 2020 lopulla pieneen kivitaloon Kauklahden vanhaan keskustaan. Suosio oli huima alusta pitäen, joten suurempien tilojen etsintä alkoi välittömästi.

Nyt historiallinen teollisuuskiinteistö Korkkitehdas herätetään uuteen eloon - rosoinen punatiiliseinä, kynttilänvalo, vastapaistetun pizzan tuoksu ja valokeilassa hohtava messinkimosaiikilla koristeltu puupoltteinen Stefano Ferrara-kiviuuni luovat tunnelmaa kolmenkymmenen asiakaspaikan ravintolasaliin.

Puutarhassa, omenapuiden katveessa löytyy myös aurinkoinen terassi, jossa punatiiliseiniä koristavat villiviinit luovat ihanasti Etelä-Eurooppalaista tunnelmaa. Pihapiirissä olevassa kasvihuoneessa kasvatamme mm. omat basilikat, timjamit, rosmariinit sekä lukuisia syötäviä kukkia annosten koristeluun.

Edvinin toiminnan kulmakivenä on omaan hapanjuureen leivotut artesaanipizzat, jotka paistuvat avotulella puupoltteisessa kiviuunissa. Menusta pizzojen lisäksi löytyy alku- ja jälkiruokia, mm. modernisoitu versio vitello tonnatosta tai klassikoita kuten tarte tatin. Raaka-aineet, joita käytämme ovat ensiluokkaisia kotimaisia sekä italialaisia, jotka kunnioittavat napolilaisen pizzan perinteitä.

Viinilistamme on tarkoin harkittu ja laadukas, sillä mielestämme hyvä juoma kruunaa illallisen.

Instagram: @edvinpizzanapoletana
Facebook: Edvin pizza napoletana

  

AFTER AN EXTENSIVE RENOVATION, THE NEW, FABULOUS EDVIN PIZZA NAPOLETANA OPENED AT THE KORKKITEHDAS IN KAUKLAHTI.

Edvin Pizza Napoletana opened at the end of 2020 in a small stone house in the old center of Kauklahti. The popularity was huge from the start, so the search for bigger premises began immediately.

Now the historically important industrial property is brought back to life - a jagged red brick wall, candlelight, the smell of freshly baked pizza and a Stefano Ferrara wood-burning stone oven decorated with a brass mosaic shining in the spotlight create a thrilling and cosy atmosphere in the thirty-seat restaurant hall.

In the garden, surrounded by apple trees, there is also a sunny terrace, where the wild wines decorating the red brick walls create a wonderful Southern European ambience. In the courtyard we also have a greenhouse where we grow e.g. our own basil, thyme, rosemary and numerous edible flowers to decorate the dishes.

The cornerstone of Edvin's operation is artisan pizzas baked on our own sourdough over an open fire in a wood-fired stone oven. In addition to pizzas, the menu includes starters and desserts, e.g. a modernized version of vitello tonnato or classics like tarte tatin. The ingredients we use are first-class domestic and Italian, which respect the traditions of Neapolitan pizza.

Our wine list is carefully thought out and of high quality, because we think a good beverage crowns the dinner.

FLOOR: We have an open position for the summer.

We offer you interesting work on a Finnish scale in a completely unique settings.
Working hours are focused on evenings and weekends.

Send your application with salary request by email: hei@edvinpizza.fi

 

More information:

Markus 040 128 2793
Satu 041 4380 333

 

Instagram: @edvinpizzanapoletana
Facebook: Edvin pizza napoletana