ajankohtaista 

AUKIOLOAJAT
ke-to 16-22
pe-la 16-23
(Pizzauuni sammuu 1h ennen sulkemista)

* * *

PÖYTÄVARAUKSET & WALK IN BAARIPÖYTÄ

Olemme erittäin otettuja kuinka suurella kiinnostuksella uusi Edvin on otettu vastaan!
Pöytävaraukset näyttävät hyvin täydeltä seuraavan 2 kuukauden ajalta.
Meillä on kuitenkin lisäksi baaripöytää, joka toimii walk in-periaatteella ilman varausta.

Pöytävarausjärjestelmän toiminnasta:

1. Pöytävarausjärjestelmä on tällä hetkellä jatkuvasti auki 60vrk ajalta - eli vuorokauden vaihtuessa (0:00) avautuu aina uusi päivä varauksille aukioloaikojemme puitteissa
2. Päivä on varattu täyteen, jos järjestelmä ilmoittaa: valitettavasti meillä ei ole valitulle ajankohdalle paikkoja kyseiselle henkilömäärälle
3. Peruutukset päivittyvät järjestelmään; pöydät palaavat uudelleen varattaviksi
4. Järjestelmä ehdottaa seuraavaa kolmea päivää, jolloin vapaita pöytiä löytyy

Toivottavasti nähdään pian Edvinissä!

* * *

Avajaiset Korkkitehtaalla 26.8.2022!

* * *

KORKKITEHDAS

Korkkitehdas on Kurttilassa sijaitseva entinen tehdasrakennus, joka nyt herätetään uuteen eloon - upea rustiikkinen teollisuuskiinteistö entisöidään uudeksi kodiksi Edvin Pizza Napoletanalle.

Vanha kiinteistö on ihanan rustiikkinen ja sisätiloistamme tulee mielettömän tunnelmalliset - rosoinen punatiiliseinä, kynttilänvalo, uunituore pizza ja valokeilassa hohtava messinginvärinen Stefano Ferrara-kiviuuni! Omenapuiden katveeseen, puutarhan puolelle meille tulee myös aurinkoinen terassi.

Edvin Pizza Napoletanan historia Kauklahdessa on lyhyt, mutta tapahtumarikas ja kasvoimme ulos nykyisestä liiketilastamme käytännössä heti sen avattuamme. Korkkitehtaassa ihastuttiin välittömästi sen tunnelmaan ja artesaanipizzojen leivonta todella pääsee siellä arvoisiinsa puitteisiin!

t. Satu & Markus

* * *

Napolilainen pizza on autenttisuutta parhaimmillaan. 

Pizza on saanut alkunsa ja nimensä jo 1500-luvun Napolissa, jossa se muokkautui tänä päivänä tunnettuun muotoonsa 1800-luvulla. Napolilaisen pizzan tunnusmerkkejä on rapea paistopinta, pehmeä pohja ja tarkoin valitut täytteet. Pizza paistuu 450-asteisessa uunissa vain hetken, jolloin taikina säilyttää kypsyessään ainutlaatuisen kuohkeuden ja täytteet tuoreutensa.

edvinin hapanjuureen leivotut artesaanipizzat

Edvinin sydämenä hohkaa aito napolilainen puupoltteinen Stefano Ferrara-kiviuuni, jonka avotulessa kypsyvät reunoiltaan kuohkeat, käsintehdyt pizzat. Käytämme ensiluokkaisia kotimaisia ja italialaisia raaka-aineita, jotka kunnioittavat napolilaisen pizzan perinteitä.

Toimintamme keskiössä on omaan hapanjuureen leivottu taikina, jota kohotamme 72 tuntia. Taikina valmistetaan itse alusta lähtien ja käytämme omaa jauhoseosta parhaimman tuloksen saavuttamiseksi.